tarafagarasului.eu - Instituţie nonformală care funcţionează ca un generator de proiecte, campanii, concepte, evenimente, face demonstraţii de atitudine şi exerciţii de sensibilitate! SCOP: revitalizarea prin redescoperire, conservare, trăire şi promovare a Ţării Făgăraşului, românismului şi creştinismului! Instituţie Virtuală cu Aplicaţii Reale, care propune o viziune proprie asupra a ceea ce înseamnă locuri, oameni, obiceiuri, cultură autentică din Ţara Făgăraşului şi armonizarea acestora cu timpurile prezente. Motto ul proiectului "... pentru ca toată lumea să audă de Ţara Făgăraşului! Numai lucruri bune..." Nu suntem o alternativă la ceea ce fac autorităţile locale sau alte organizaţii pentru promovarea acestei zone binecuvântate, ci o completare de bun simţ, cu intenţii dintre cele mai bune. Poveşti frumoase şi pe contul nostru de facebook TARA FAGARASULUI (punct EU)

sâmbătă

tabara la Selistat, finalizata cu concert la Biserica Evanghelica din Fagaras...


Intotdeauna i-am admirat pe sasi... Fie pentru felul in care arata satele lor de peste Olt (cu ulite mari, cu case frumoase si curti largi, cu biserici fortificate, cu costume populare spectaculoase), fie pentru povestile strabunicilor, legate de perioadele in care romanii erau slugi la sasi - dar invatau randuiala si omenia, fie pentru felul in care se facea scoala la "gradinita germana"... Mai nou ii admiram pentru consecventa cu care pastreaza evenimentele culturale desfasurate la Biserica Evanghelica din Fagaras, pentru calitatea si diversitatea acestora! 


La inceputul lui septembrie am luat parte cu drag si admiratie la un concert - rezultat al unei tabere pentru tineri si familii din Centrul pentru Tineret din Selistat. A fost impresionant... De dat exemplu!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu