tarafagarasului.eu - Instituţie nonformală care funcţionează ca un generator de proiecte, campanii, concepte, evenimente, face demonstraţii de atitudine şi exerciţii de sensibilitate! SCOP: revitalizarea prin redescoperire, conservare, trăire şi promovare a Ţării Făgăraşului, românismului şi creştinismului! Instituţie Virtuală cu Aplicaţii Reale, care propune o viziune proprie asupra a ceea ce înseamnă locuri, oameni, obiceiuri, cultură autentică din Ţara Făgăraşului şi armonizarea acestora cu timpurile prezente. Motto ul proiectului "... pentru ca toată lumea să audă de Ţara Făgăraşului! Numai lucruri bune..." Nu suntem o alternativă la ceea ce fac autorităţile locale sau alte organizaţii pentru promovarea acestei zone binecuvântate, ci o completare de bun simţ, cu intenţii dintre cele mai bune. Poveşti frumoase şi pe contul nostru de facebook TARA FAGARASULUI (punct EU)

sâmbătă

in echipa Mihaelei Bilic - "Sanatatea are gust"



La mijlocul toamnei lui 2011 am fost onorati sa facem parte din echipa celui mai cunoscut medic nutritionist de la noi, dr. Mihaela Bilic, care a lansat pe piata singura carte de nutritie pentru intreaga familie, "Sanatatea are gust", in cadrul unui eveniment cu rang : 3 zile si trei nopti de petrecere ca in povesti, cu cantec, bucate alese, bucurie, fineturi, lume buna...


Povestea a inceput la mijlocul verii, cand Mihaela Bilic, la propunerea prietenei noastre Mirela Coman de la The Ark, a venit in Fagaras, sa ne cunoasca. Am povestit o zi intreaga, ne-am placut, am facut planuri... A fost inceputul unei frumoase prietenii. La inceputul lui octombrie ne-am adunat iar la Casa Terra si am inceput sa lucram, concret, pe evenimentul de lansare a cartii, la care Mihaela a lucrat 2 ani: o adevarata enciclopedie de sanatate care darama toate miturile legate de mancatul sanatos.  
" Sănătatea are gust este mai mult decât o carte de nutriţie, este o pledoarie pentru a face din mâncare un prieten şi un aliat în viaţa noastră de zi cu zi. Nu există alimente toxice şi alimente sănătoase, cantitatea şi frecvenţa cu care le consumăm pot să le transforme în „duşmani”." 

Casa Terra / Fagaras. octombrie 2011

In perioada 21 - 27 octombrie ne-am mutat cartierul general la Bucuresti. Cu Elena Daniela Graura si echipa ei care sa faca sarmele, tocanite, placinte si alte bunatati. Cu zacusca, gemuri, sirop din gama Gourme Traditional in cadourile invitatilor. Paine de casa, slaninuta si ceapa rosie de Fagaras, sau must din vin, sosite tocmai de acasa, cu tanti Cornelia lui Grindei... Toate acestea impreuna cu echipa restaurantului DADA, ca o demonstratie suprema a faptului ca sanatatea are gust. Alaturi de cei de la Castel Film care creau decoruri dupa schitele povestii noastre, cu Alina Zară in echipa de PR & event, cu minunatele fete de la clinica, cu editura Curtea Veche Publishing si Clubul LOFT Bucuresti, am pornit o petrecere romaneasca de 3 zile si 3 nopti, cu bucate gustoase, invitati de seama si "lautari" de soi: Loredana cu taraful Agurida si Horia Brenciu Band. Una dintre cele mai inedite, speciale si unice lansari de carte! Dupa chipul si asemanarea protagonistei: dr. Mihaela Bilic!

Making of...

club LOFT / pregatiri

Bucuresti / echipa Mihaelei / cartierul general



 Castel Film ( Echipa Eenei Daniela Graura, impreuna cu bucatarii de la Dada Bucuresti)

 Studiourile Castel Film

 EVENIMENTUL DE LANSARE 
club LOFT / Bucuresti










Mihaela Bilic, tanti Cornelia si Loredana


Horia Brenciu si tanti Cornelia


Antonia si Alina din echipa Mihaelei (si din echipa tarafagarasului.eu), Andreea de la DaDa, Miruna de la Curtea Veche Publishing


Andreea Berecleanu, Mihaela Bilic, Alina Zară

Irene Arsene (Managing Partner Curtea Veche Publishing) si Cristina Copos

Veronica Savanciuc si Mihaela Geoana

Elena Daniela Graura si echipa ei (tarafagarasului.eu)









Alice Dumitrache si Dana Budeanu









Iulia Dobrin - ID Sarrieri




alaturi de Dan Chisu

Ilie Nastase si Brigitte Sfat



tanti Cornelia impreuna cu Viviana, PR Loft

tarafagarasului.eu plus Gabi si Ludmila (Mc Cann Erickson) egal LOVE




Rodica Mandache

tanti Cornelia si medicul estetician al vedetelor Constantin Stan










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu